Recept: Tarte Tatin met banaan
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 bananen
1 vanillistokje
2 tl Kokosmelk
1 el suiker
scheutje bacardi
4 plakjes bladerdeeg
1 vanillistokje
2 tl Kokosmelk
1 el suiker
scheutje bacardi
4 plakjes bladerdeeg
Bereidingswijze van het recept
Snij de geschilde banaan in stukjes van 2 cm.
Bak ze goudbruin met suiker en vanillestokje, flambeer met bacardi en blus met de kokosmelk.
Haal van het vuur en schik de banaan in vier hoopjes op een ingevette bakplaat.
Steek uit de korstplakjes rondjes van 8 cm doorsnede en leg op de hoopjes banaan.
Zet dit in een voorverwarmde oven van 200 graden C en bak in 10 min gaar.
Laat ze even afkoelen en draai ze om.
Serveer met een bolletje ijs en munt blaadje.