Recept: Soep van perzik en aardbeien

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Pasen
Nagerechten, Koud11

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 perziken
250 gr aardbeien
150 gr suiker
4 dl zoete witte wijn
muntblaadjes
slagroom

Bereidingswijze van het recept

  1. Schil de perziken, verwijder de pitten en snij in plakjes, was de aardbeien.

  2. Houd wat perzikenplakjes en aardbei achter om te garneren.

  3. Voeg de perzik en aardbeien, suiker en de witte wijn in een pan.

  4. Breng aan de kook en op laag vuur tot de perzik gaar en zacht is.

  5. Pureer de massa met een staafmixer.

  6. Serveer in een diep bord en garneer met de achter gehouden aardbeien en de perzik plakjes.

  7. Snij de munt in reepjes en strooi dit over het gerecht.

  8. Garneer met een rozet slagroom.