Recept: Sinaasappelbavarois
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
5 sinaasappels
1 citroen,
2 3/4 dl sap
1 1/4 dl water
100 gr suiker
17 gr gelatine
1/4 liter slagroom
2 eiwitten
1 citroen,
2 3/4 dl sap
1 1/4 dl water
100 gr suiker
17 gr gelatine
1/4 liter slagroom
2 eiwitten
Bereidingswijze van het recept
Los de suiker op in zo weinig mogelijk kokend water.
Los de gelatine in overig koud water op in 10 minuten.
Giet dit bij de suikeroplossing op laag vuur en voeg hierbij de vruchtensappen.
Laat het koud worden en voeg de opgeklopte slagroom en eiwitten toe.
Af en toe roeren tot het gelei wordt en daarna de halve sinaasappels vullen en garneren met dun geslagen room en sinaasappelpartje.