Recept: Nectarine perziktaartjes met bolletje ijs

Meer recepten in de categorie:

Nagerechten, Koud
Feestdagen, Pasen16

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 plakjes bladerdeeg
1/2 sinaasappel
100 gr amandelspijs
4 el creme fraiche
4 nectarines
of perziken
1 zakje amandelschaafsel van 50gr
1 el suiker

Bereidingswijze van het recept

  1. Amandelspijs met creme fraiche en sap van de sinaasappel met vork door elkaar mengen.

  2. Leg de korstplakjes op tafel en rol ze met deeg roller uit tot een rechthoek.

  3. Spijsmengsel erop smeren en de partjes vruchten dakpans gewijs neerleggen, amandelen en suiker erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden C in 15 minuten.

  4. Lauwwarm serveren met een bolletje ijs.