Recept: Nectarine perziktaartjes met bolletje ijs
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
1/2 sinaasappel
100 gr amandelspijs
4 el creme fraiche
4 nectarines
of perziken
1 zakje amandelschaafsel van 50gr
1 el suiker
1/2 sinaasappel
100 gr amandelspijs
4 el creme fraiche
4 nectarines
of perziken
1 zakje amandelschaafsel van 50gr
1 el suiker
Bereidingswijze van het recept
Amandelspijs met creme fraiche en sap van de sinaasappel met vork door elkaar mengen.
Leg de korstplakjes op tafel en rol ze met deeg roller uit tot een rechthoek.
Spijsmengsel erop smeren en de partjes vruchten dakpans gewijs neerleggen, amandelen en suiker erover strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden C in 15 minuten.
Lauwwarm serveren met een bolletje ijs.