Recept: Malaga ijs met chocolade espressosaus

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Pasen
Nagerechten, Koud11

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

100 gr Studentenhaver
4 el Amandellikeur
100 gr Pure chocolade
50 ml sterke koffie
50 ml Slagroom
10 gr roomboter
1/2 liter Vanilleroomijs

Bereidingswijze van het recept

  1. Hak de noten iets kleiner en schep door de likeur.

  2. Haal het ijs uit de vriezer en als het zacht is schep dan het noten mengsel door het ijs en zet het terug in de vriezer.

  3. Verwarm de chocolade,koffie en de slagroom au bain marie in een kom totdat de chocolade gesmolten is ,roer dan de boter erdoor voor een mooie glans.

  4. Schep 2 bolletjes ijs op een bordje en garneer met de saus.