Recept: griesmeel-mango roomtoetje
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
500 cc magere melk
40 gr. griesmeel
1 zakje vanillesuiker
1/2 tl. kaneel
1 mango (in blokjes gesneden)
40 gr. griesmeel
1 zakje vanillesuiker
1/2 tl. kaneel
1 mango (in blokjes gesneden)
Bereidingswijze van het recept
1/2 kopje melk achterhouden, rest van de melk aan de kook brengen.
De koude melk met de griesmeel vermengen en aan de kokende melk toevoegen.
Goed doorroeren gedurende 3 minuten.
Even wat laten afkoelen en dan de kaneel en de vanillesuiker erdoor mengen, In ijscoupes onderin blokjes mango scheppen.
Griesmeelpudding erop schenken.
Voorzichtig de overige mango bovenop de vla scheppen.
Goed laten afkoelen (in de koelkast).