Recept: Chocoladeflensjes met ijs
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
100 gr bloem
20 gr cacao
1 zakje vanille suiker
25 gr gesmolte boter
2 eieren
2 dooiers
3 1/2 dl melk
Voor de vulling
1/2 liter ijs naar keuze
poedersuiker
20 gr amandelschaafsel
20 gr cacao
1 zakje vanille suiker
25 gr gesmolte boter
2 eieren
2 dooiers
3 1/2 dl melk
Voor de vulling
1/2 liter ijs naar keuze
poedersuiker
20 gr amandelschaafsel
Bereidingswijze van het recept
Maak van alle ingredienten samen een beslag en laat dit een half uur rusten.
Roer het beslag nog een keer los en bak er dunne flensjes van.
Maak van de flensjes driehoekige envelopjes en vul deze met een bolletje ijs.
Bestrooi de punt met poedersuiker en garneer met de licht gebakken amandel schaafsel.
Serveer met slagroom enwarme chocoladesaus.