Recept: Brie met tijmhoning druiven en noten
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 el vloeibare honing
2 takjes tijm
25 gr hazelnoten
200 gr brie
200 gr pitloze witte druiven
2 takjes tijm
25 gr hazelnoten
200 gr brie
200 gr pitloze witte druiven
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven op 250 graden C.
Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje.
Laat afkoelen en haal de takjes eruit.
Verkruimel en rooster de hazelnoten in een koekenpan.
Snijd de brie in 8 dunne plakken en verdeel ze over 4 vuurvaste bordjes of schaaltjes.
Bestrijk de bovenkant me een dun laagje honing en verdeel de druiven over de schaaltjes.
Zet ze 2 minuten in de oven totdat de bovenkant van de brie gaat smelten.
Bestrooi met de noten.