Recept: Surimi salade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 gr surimi sticks krabsticks
12 mooie blaadjes witlof
1 bakje alfalfa ontkiemd zaad van de Luzerne klaver mini tauge
6 el chilisaus
1 el gemberstroop
2 gemberbolletjes fijngehakt
3 el grof gesneden korianderblad
12 mooie blaadjes witlof
1 bakje alfalfa ontkiemd zaad van de Luzerne klaver mini tauge
6 el chilisaus
1 el gemberstroop
2 gemberbolletjes fijngehakt
3 el grof gesneden korianderblad
Bereidingswijze van het recept
Snij de surimi sticks in stukjes van 3 cm en pluk ze uit elkaar.
Verdeel de alfalfa en de surimi over de witlof blaadjes.
Schep de chilisaus, de gemberstroop en de gember door elkaar.
Lepel de saus over de surimi en strooi het korianderblad erover.
Serveer koel op een bordje met stukje stokbrood.