Recept: Salade met geschroeide sint jacobsschelpen
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak sint jacobsschelpen
3 el Wokolie
300 gr haricots verts
1 tl wasabipasta
1 el sojasaus
1 tl gembersiroop
2 cm verse gember
3 el Wokolie
300 gr haricots verts
1 tl wasabipasta
1 el sojasaus
1 tl gembersiroop
2 cm verse gember
Bereidingswijze van het recept
Snijd de sint jacobsschelpen door de helft en dep ze droog en besmeer ze met olie en breng op smaak met zout en peper.
Maak een dressing van wasabi,sojasaus olie en gembersiroop.
Was en halveer de boontjes in de lengte op de naad en bak de boontjes op hoog vuur gaar en knapperig schep er de verse gember door en verdeel over de bordjes.
Schroei de sint jacobsschelpen in 6 sec.
per kant dicht en leg ze tussen de boontjes op het bord en besprenkel met de dressing serveer direkt.