Recept: Maaltijd vissoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minuten wachttijd 60 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 el olijfolie
1 bos selderij fijn gesneden
2 uien gesnipperd
2 blikken tomatenblokjes
2 teentjes Knoflook fijn
1 tl tijm gedroogd
1 bos fijn gehakte peterselie
500 ml vis bouillon
500 ml Witte wijn
500 gr vis diverse soorten zoals kabeljauw krab garnalen mosselen
1 bos selderij fijn gesneden
2 uien gesnipperd
2 blikken tomatenblokjes
2 teentjes Knoflook fijn
1 tl tijm gedroogd
1 bos fijn gehakte peterselie
500 ml vis bouillon
500 ml Witte wijn
500 gr vis diverse soorten zoals kabeljauw krab garnalen mosselen
Bereidingswijze van het recept
Verhit olie in grote soeppan en bak daarin de uien en de selderij met de knoflook, voeg de tomaten toe en de kruiden en blus af met de vis bouillon en de witte wijn laar dit 1 uur pruttelen.
Pureer de soep met de staafmixer en voeg de in stukjes gesneden vis toe.
Laat de vis nog 15 min zachtjes gaar worden en maak de soep op smaak met verse gemalen peper en zeezout.
Serveer met knapperig brood.