Recept: Gepocheerde eieren

Meer recepten in de categorie:

Voorgerechten, Warm

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 verse eieren
1 krop sla
2 plakken gekookte ham
2 el azijn
100 gr Garnalen
8 kleine tomaatjes
8 olijven
Mayonaise
Peterselie
kervel
dragon

Bereidingswijze van het recept

  1. Breng in een brede pan 2 ltr water met de azijn aan de kook.

  2. Breek een ei in een schaaltje en laat dit in het water glijden en herhaal dit drie keer en laat de eieren 3 min pocheren.

  3. Maak mayonaise en roer daar de fijn gehakte kruiden ,wat citroensap en 1/3 deel van de garnalen door.

  4. Was de sla en haal uit de krop 4 mooie bladen en leg die op een bordje leg daarop een halve plak ham en een ei op.

  5. Bedek dit met mayonaise en strooi er de rest van de garnalen op.

  6. Garneer met halve olijven en de halve tomaatjes.