Recept: Carpaccio van gerookte paling
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
180 gr paling carpacccio vers gerookt
1 venkelknol
2 appels Granny Smith
1 pakje Aspergetips groen
gele cherrytomaatjes
dille
pourpier of waterkers
zout
peper
limoensap
olijfolie lemon
1 venkelknol
2 appels Granny Smith
1 pakje Aspergetips groen
gele cherrytomaatjes
dille
pourpier of waterkers
zout
peper
limoensap
olijfolie lemon
Bereidingswijze van het recept
Maak salade van dun gesneden venkel, appel, kort geblancheerde aspergetips, cherrytomaatjes en pourpier.
Maak de salade aan met dressing gemaakt van limoensap, de lemon olijfolie, zout, peper en fijngesneden dille.
Plaats de palingcarpaccio op een warm bord zodat het op kamertemperatuur komt, dresseer de salade en decoreer.