Recept: Pot au feu van piepkuiken en voorjaarsgroenten

Meer recepten in de categorie:

Hoofdgerechten, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
60 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 piepkuikens vers
2 liter gevogeltebouillon
zout
peper
olijfolie
tijm
1/2 bosje bospeen
8 aardappels
1 bleekselderij
200 gr peulerwten
1 groene courgette
kervel

Bereidingswijze van het recept

  1. Snijd en tourneer de groenten en aardappels.

  2. Haal de poten van piepkuikens en snijd de borstkassen van het karkas.

  3. Kruid ze met zout en peper en verse tijm en zet ze kort aan in een scheutje olijfolie.

  4. Voeg ze toe aan de bouillon en pocheer ze zachtjes gaar.

  5. Voeg geleidelijk de aardappels en groenten toe in juiste volgorde.

  6. Kruid met kervel en eventueel zout.

  7. Serveer in diepe borden.