Recept: Gevulde varkensfilet 1
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
150 gr champignons
3 el olijfolie traditioneel
1 teentje knoflook gesnipperd
4 volle el geraspte belegen kaas
1/2 el verse peterselie fijngehakt
peper
zout
4 varkensfiletlapjes
4 plakjes vers gerookt ontbijtspek
3 el olijfolie traditioneel
1 teentje knoflook gesnipperd
4 volle el geraspte belegen kaas
1/2 el verse peterselie fijngehakt
peper
zout
4 varkensfiletlapjes
4 plakjes vers gerookt ontbijtspek
Bereidingswijze van het recept
Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
Verhit 1/2 el olie in een kleine koekenpan en bak de champignons met de knoflook bruin.
Schep het afgekoelde champignonmengsel met de kaas, de peterselie en peper en zout naar smaak door elkaar.
Snijd de filetlapjes in en duw er een plakje ontbijtspek in.
Schep het champignonmengsel in de filetlapjes en prik ze dicht met een cocktailprikker.
Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete olie aan beide kanten bruin en in 15 min gaar.
Lekker met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.