Recept: Spaanse bonensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 voorgebakken stokbroodjes
400 gr chili con carne groenten
1 1/2 el olijfolie traditioneel
50 gr chorizo vleeswaar fijngehakt
1 ui gesnipperd
2 blikken bruine bonen uitgelekt
2 kippenbouillon tabletten
150 gr cajunspek vleeswaar
400 gr chili con carne groenten
1 1/2 el olijfolie traditioneel
50 gr chorizo vleeswaar fijngehakt
1 ui gesnipperd
2 blikken bruine bonen uitgelekt
2 kippenbouillon tabletten
150 gr cajunspek vleeswaar
Bereidingswijze van het recept
Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Maak het pepertje uit de chili con carne groenten schoon en hak hem fijn.
Snijd de champignons en de tomaat uit de verpakking in stukjes.
Verwarm de olie in een braadpan en bak de chorizo met de ui en het pepertje 5 min op een halfhoog vuur.
Bak de chili con carne groenten 5 min mee.
Voeg 1 liter heet water, de bonen en de bouillontabletten toe en breng alles aan de kook.
Laat de soep 5 min zachtjes koken.
Snijd de broodjes in sneetjes en verdeel het cajunspek erover.
Serveer ze bij de soep.