Recept: Gazpacho van tomaat en groenten
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 fles Gazpacho
coquilles st. Jacques
gamba's met kop nr 3 schoonmaken en pellen
paprika geel
paprika rood
courgette
bieslook
peterselie
zeezout
peper
croutons
olijfolie
coquilles st. Jacques
gamba's met kop nr 3 schoonmaken en pellen
paprika geel
paprika rood
courgette
bieslook
peterselie
zeezout
peper
croutons
olijfolie
Bereidingswijze van het recept
De gazpacho is geheel klaar en op smaak en dient ijskoud geserveerd te worden.
De gamba's en coquilles kruiden met zout en peper en kort bakken in olijfolie.
De groenten in fijne blokjes snijden en de kruiden fijnsnijden.
De soep in koude borden schenken, de groenten garnituur en croutons erop strooien en de coquilles en gamba's op het laatst dresseren.