Recept: Pastasalade met paling
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 gr gekookte pasta
2 el ketchup
2 el olijfolie
1 el citroensap
1 el gehakte verse salie
200 gr gerookte paling
1 bol mozzarella
1/4 rode peper
80 gr alfalfa
2 el ketchup
2 el olijfolie
1 el citroensap
1 el gehakte verse salie
200 gr gerookte paling
1 bol mozzarella
1/4 rode peper
80 gr alfalfa
Bereidingswijze van het recept
Meng de koude gekookte pasta met ketchup, olijfolie, citroensap en salie tot een salade.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de koude pastasalade over de platte borden.
Snijd de paling in stukken van 3 cm en doe ze in een kom.
Scheur de mozzarella en voeg deze samen met de fijngesneden rode peper en alfalfa toe aan de paling.
Meng alles door elkaar en verdeel het in hoopjes in het midden van de borden op de pasta.