Recept: Griekse aardappelsalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
500 gr aardappelen vastkokend of iets bloemig
1/2 komkommer
150 gr gemarineerde feta blokjes
1/2 bakje kerstomaatjes
2 el Griekse yoghurt
3 takjes munt
3 takjes peterselie
1 klein teentje knoflook
zout
peper uit de molen
1 sjalotje
1/2 komkommer
150 gr gemarineerde feta blokjes
1/2 bakje kerstomaatjes
2 el Griekse yoghurt
3 takjes munt
3 takjes peterselie
1 klein teentje knoflook
zout
peper uit de molen
1 sjalotje
Bereidingswijze van het recept
De aardappelen gaar koken.
Ondertussen de komkommer schillen, overlangs halveren, vruchtvlees er met een theelepeltje uitschrapen en in 1/2 cm dikke boogjes snijden.
De feta blokjes laten uitlekken.
De tomaten in kwarten snijden.
De yoghurt met gehakte munt en peterselie, teen knoflook uit de pers, gesnipperde sjalot, zout en peper omroeren.
De aardappelen afgieten, droog stomen, laten afkoelen en in stukjes snijden.
Alles met elkaar omscheppen en direct serveren.
Lekker met sperziebonen en gehaktballetjes.