Recept: Herfstpasta met champignons en noten
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 gr tagliatelle
2 el olijfolie
1 prei
400 gr champignons
4 el creme fraiche
1 tl rozemarijn
peper
zout
75 gr gehakte walnoten of cashewnoten
grof geraspte oude kaas
2 el olijfolie
1 prei
400 gr champignons
4 el creme fraiche
1 tl rozemarijn
peper
zout
75 gr gehakte walnoten of cashewnoten
grof geraspte oude kaas
Bereidingswijze van het recept
Kook 200 gram tagliatelle.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wijde braadpan en bak hierin 1 in ringen gesneden prei.
Voeg 400 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 3 minuten mee.
Voeg 4 eetlepels creme fraiche, 1 theelepel rozemarijn en peper en zout naar smaak toe.
Schep de tagliatelle door de champignonsaus en bestrooi het met 75 gram gehakte walnoten of cashewnoten.
Serveer met grof geraspte oude kaas.