Recept: Gebraden rosbief met sauce tartare

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
8

Ingrediënten

2 hardgekookte eieren
1 1/2 dl olie
enkele druppels azijn
1 el mayonaise
1 el geknipte bieslook
1 el fijngehakte peterselie
peper
zout
300 gr gebraden rosbief iets dikker gesneden
takje peterselie.

Bereidingswijze van het recept

  1. Pel de eieren, halveer ze en wip de dooiers eruit.

  2. Wrijf de dooiers door een zeef.

  3. Klop deel voor deel de olie door de dooiers.

  4. Roer de mayonaise en de kruiden door de saus en breng op smaak met azijn, peper en zout.

  5. Doe de saus over in een sauskom.

  6. Leg de plakjes rosbief op een schaal en bewaar ze afgedekt met folie in de koelkast.

  7. Lekker als lunch gerecht.