Recept: Canapes met mozzarella, tomaat en pesto
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 plakken wit brood
3 tomaten
3 eetlepels olijfolie
zakje mozzarella
3 eetlepels pesto
1 teentje knoflook
olijven
3 tomaten
3 eetlepels olijfolie
zakje mozzarella
3 eetlepels pesto
1 teentje knoflook
olijven
Bereidingswijze van het recept
Smeer het brood in met olijfolie en geperste knoflook plaats in een voorverwarme oven van 180 graden.
Als het brood geroosterd is haal je het brood uit de oven en snijd met een uitsteekvormpje enkele zo veel mogelijk rondjes.
U heeft nu zelf crackertjes gemaakt.
Plaats een plakje tomaat en een plakje mozzarella op de crackertjes.
Doe er ook een beetje pesto op.
Garneer een bord met een beetje sla en lekkere olijven