Recept: Garnalencocktail met komkommer en dille
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 blikjes garnalen van 200 gr
1/2 komkommer
5 el slagroom
2 el mayonaise
2 el droge witte vermouth
1 1/2 el dille
zout
peper
1/2 kropje lollo rosso
1/2 komkommer
5 el slagroom
2 el mayonaise
2 el droge witte vermouth
1 1/2 el dille
zout
peper
1/2 kropje lollo rosso
Bereidingswijze van het recept
In zeef garnalen laten uitlekken.
Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijst verwijderen.
Helften in dunne plakjes snijden.
In kom slagroom half stijf kloppen.
Mayonaise, vermouth en 1 el dille erdoor roeren.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Garnalen met komkommerplakjes door saus roeren.
Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Lollo rosso wassen en uitslaan.
Coupes bekleden met lollo rosso.
Garnalenmengsel erop scheppen.
Garneren met rest van dille.
Serveren met stokbrood.