Recept: Mossel groente spiesen
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
3 dunne stengels bleekselderij
150 gr grote peultjes
zout
50 grote gekookte mosselen zonder schelp
24 kerstomaatjes
4 el knoflookolie
150 gr grote peultjes
zout
50 grote gekookte mosselen zonder schelp
24 kerstomaatjes
4 el knoflookolie
Bereidingswijze van het recept
Snijd de bleekselderijstengels in 24 stukjes van 3 cm.
Haal de peultjes af.
Kook de bleekselderij 2 minuten in ruim water met zout en de peultjes 1 minuut.
Schep de groenten uit de pan en laat ze 5 minuten afkoelen.
Steek aan 12 spiesen afwisselend 1 mossel met een peultje eromheen, 1 stukje bleekselderij, 1 mossel met een peultje, 1 kerstomaatje.
Herhaal deze volgorde nog een keer.
Bestrijk de spiesen met knoflookolie en rooster ze op de hete barbecue in 5 minuten goudbruin.
Bestrijk ze tussendoor nog een keer met de olie.