Recept: Kipgehakt aan serehstengels
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
1 teentje knoflook
400 gr kipgehakt
4 el paneermeel
1 ei
2 el fijngehakte bladselderij
2 tl kerrie djawa
peper
zout
Oosterse roerbakolie
12 serehstengels deze kunt u vervangen voor metalen spiesen
400 gr kipgehakt
4 el paneermeel
1 ei
2 el fijngehakte bladselderij
2 tl kerrie djawa
peper
zout
Oosterse roerbakolie
12 serehstengels deze kunt u vervangen voor metalen spiesen
Bereidingswijze van het recept
Snipper de knoflook.
Meng het gehakt met het paneermeel, het ei, de knoflook, de selderij, de kerrie en peper en zout.
Verdeel het gehakt in 12 gelijke delen en vorm om iedere serehstengel een worstje van gehakt.
Bestrijk de spiesjes met olie en rooster ze op de hete barbecue in 10 minuten bruin en gaar.