Recept: Kaapse bobotie spiesen met tutti frutti
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
150 gr tutti frutti 500 gr rundergehakt
2 eieren
2 beschuiten
1 el currypoeder
1/2 tl gedroogde munt
1/2 tl gedroogde oregano
25 gr geschaafde amandelen
peper
zout
zonnebloemolie
2 eieren
2 beschuiten
1 el currypoeder
1/2 tl gedroogde munt
1/2 tl gedroogde oregano
25 gr geschaafde amandelen
peper
zout
zonnebloemolie
Bereidingswijze van het recept
Week de tutti frutti in 15 minuten in heet water.
Halveer de grote vruchten.
Meng het gehakt met de eieren, de verkruimelde beschuiten, currypoeder, de munt, de oregano, de amandelen en peper en zout.
Vorm van het gehaktmengsel 36 kleine balletjes.
Steek de balletjes om en om met 2 vruchten aan 12 spiesjes.
Bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in 10 minuten rondom bruin en gaar.