Recept: Hamtaartje

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
6

Ingrediënten

2 aardappels
zout
6 plakken schouderham iets dikker gesneden
6 plakken jonge kaas
6 sneetjes witbrood
boter
4 el mangochutney

Bereidingswijze van het recept

  1. Kook de aardappels in water met zout in 15 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze uitdampen.

  2. Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.

  3. Snijd de aardappels in dunne plakken.

  4. Bestrijk de broodcirkels aan een kant met de boter.

  5. Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 tl chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 tl chutney, ham en brood.

  6. Steek ze eventueel vast met een satestokje en rooster ze kort op de hete barbecue totdat de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.