Recept: Hamtaartje
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
2 aardappels
zout
6 plakken schouderham iets dikker gesneden
6 plakken jonge kaas
6 sneetjes witbrood
boter
4 el mangochutney
zout
6 plakken schouderham iets dikker gesneden
6 plakken jonge kaas
6 sneetjes witbrood
boter
4 el mangochutney
Bereidingswijze van het recept
Kook de aardappels in water met zout in 15 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze uitdampen.
Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.
Snijd de aardappels in dunne plakken.
Bestrijk de broodcirkels aan een kant met de boter.
Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 tl chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 tl chutney, ham en brood.
Steek ze eventueel vast met een satestokje en rooster ze kort op de hete barbecue totdat de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.