Recept: Griekse paprikasalade met feta en olijven
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pot geflambeerde ontvelde paprika's van 335 gr
150 gr fetablokjes in kruidige olie uit een potje
50 gr gehalveerde ontpitte zwarte olijven
50 gr gehalveerde gevulde groene olijven
2 el geroosterde pijnboompitten
2 el fijngehakte munt
teentje knoflook
2 el citroensap
peper
zout
1 dl olijfolie
150 gr fetablokjes in kruidige olie uit een potje
50 gr gehalveerde ontpitte zwarte olijven
50 gr gehalveerde gevulde groene olijven
2 el geroosterde pijnboompitten
2 el fijngehakte munt
teentje knoflook
2 el citroensap
peper
zout
1 dl olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Snijd de uitgelekte paprika's in repen.
Schep er de fetablokjes, de zwarte olijven, de groenen olijven, de pijnboompitten en de fijgehakte munt doorheen.
Klop een dressing van de uitgeperste knoflook, de citroensap, peper en zout.
Klop er de olijfolie door.
Meng de dressing door de salade.