Recept: Biefstukjes met blauwe kaas

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
6

Ingrediënten

6 el olijfolie
1 teentje knoflook
2 tl garam masala
6 struisvogelbiefstukjes van 75 gr
75 gr blauwschimmelkaas zoals Roquefort
6 toefjes veldsla

Bereidingswijze van het recept

  1. Meng de olie met de knoflook en de garam masala.

  2. Bestrijk de biefstukjes aan beide kanten met de olie.

  3. Snijd de kaas in 6 dune pakjes.

  4. Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in 5 minuten rondom bruin en gaar.

  5. Keer ze halverwege.

  6. Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.

  7. Garneer met veldsla.