Recept: Biefstukjes met blauwe kaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
6 el olijfolie
1 teentje knoflook
2 tl garam masala
6 struisvogelbiefstukjes van 75 gr
75 gr blauwschimmelkaas zoals Roquefort
6 toefjes veldsla
1 teentje knoflook
2 tl garam masala
6 struisvogelbiefstukjes van 75 gr
75 gr blauwschimmelkaas zoals Roquefort
6 toefjes veldsla
Bereidingswijze van het recept
Meng de olie met de knoflook en de garam masala.
Bestrijk de biefstukjes aan beide kanten met de olie.
Snijd de kaas in 6 dune pakjes.
Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in 5 minuten rondom bruin en gaar.
Keer ze halverwege.
Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.
Garneer met veldsla.