Recept: Tomaten spread
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
witte boterhammen
halvarine
1 grote ui
2 eieren
2 blikjes tomatenpuree(of verse tomaten)
2 eetl. boter
1 theel. knoflookpasta
scheutje ketjap
zout
peper
halvarine
1 grote ui
2 eieren
2 blikjes tomatenpuree(of verse tomaten)
2 eetl. boter
1 theel. knoflookpasta
scheutje ketjap
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Doe de boter in een steelpan en laat deze smelten.
Voeg de ui toe en laat deze smoren tot de ui gaar is.
Voeg de knoflook, ketjap en tomatenpuree toe en laat dit geheel goed doorwarmen, wel blijven roeren.
Maak op smaak met zout en peper.
Zet de vlam onder de pan iets hoger.
Voeg al roerend de eieren 1 voor 1 toe en blijf roeren totdat de eieren gestold zijn en er een grof structuur ontstaat.
Smeer de boterhammen met halvarine en schep er de spread op.