Recept: Bruine broodrolletjes met geitenkaas
Recept informatie
Ingrediënten
1 el citroensap
2 tl chilipoeder
1 bosuitje
2 el basilicum
zout
peper
1 casinobrood
250 gr verse geitenkaas
Bereidingswijze van het recept
Laat vijf geroosterde paprika's uit pot op keukenpapier goed uitlekken, dep ze droog en snijd ze in piepkleine stukjes.
Meng ze in een kom met het citroensap, 2 theelepels chilipoeder, 1 fijngehakt bosuitje en 2 eetlepels fijngehakte basilicum.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Snijd van 1 ongesneden bruin casinobrood rondom de korsten af.
Snijd het brood in de lengte in vijf plakken van 1 1/2 centimeter dik.
Leg elke plak in de lengte op een stuk plastic folie en bestrijk de plakken met verse geitenkaas.
Strijk het paprikamengsel erover uit.
Rol de plakken brood met behulp van het folie, begin aan de korte kant, stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is.
Verpak elke rol in het folie en laat ze in de koelkast minstens 1 uur opstijven.
Snijd elke rol vlak voor het serveren in 5 plakken en leg ze dakpansgewijs op een schaal.