Recept: Marasquin petitfours

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

2 hotelcakes
250 gr boter
4 el poedersuiker
5 el vanillevla
2 el sinaasappellikeur of sap
150 gr poedersuiker
rode gele of groene levensmiddelenkleurstof
garneersnoepjes

Bereidingswijze van het recept

  1. Snij de korstjes van de cakes en snij de cake in plakken van 1 cm dik.

  2. Steek met koekstekers verschillende vormen uit de plakken.

  3. Roer met de mixer de boter met de poedersuiker heel licht en romig.

  4. Klop de vla er deel voor deel door.

  5. Bedruppel de plakjes cake met de likeur of het sinaasappelsap en strijk op de helft van de plakjes een laagje creme.

  6. Leg er een plakje cake op.

  7. Roer van de poedersuiker met wat water een glazuur en kleur deze eventueel met wat kleur stof naar keuze roze, geel of groen.

  8. Lepel wat glazuur over de gebakjes en laat het glazuur hard worden.

  9. Doe de rest van de creme over in een spuitzak.

  10. Garneer de gebakjes met toefjes creme en garneerbloemetjes.