Recept: Bettine met zalm en rauwe ham
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
4 sneden Ciabatta brood plus wat olijfolie en knoflook
6 gekookte asperges
150 gram gerookte zalm
1 geitenkaasje van Bettine met een korstje van spek (60 gram)
een paar plakjes rauwe ham
dille
fijngesneden lente-uitjes
tuinkers
zwarte peper uit de molen
6 gekookte asperges
150 gram gerookte zalm
1 geitenkaasje van Bettine met een korstje van spek (60 gram)
een paar plakjes rauwe ham
dille
fijngesneden lente-uitjes
tuinkers
zwarte peper uit de molen
Bereidingswijze van het recept
Maak eerst twee maal twee Ciabatta sneetjes klaar, ingevet met olijfolie en knoflook, in de oven.
Ze moeten net even stevig zijn aan de bovenkant, maar een echt kleurtje is nog ongewenst.
Leg een plakje rauwe ham op elk sneetje brood.
Snij de zalm in 12 plakjes.
De kaas in 4 plakjes.
De asperges in 12 stukjes.
Leg op een broodje zalm kaas zalm asperge zalm.
Bestrooien met de overgebleven kruiden asperges er naast in het ovenschaaltje Alles een kwartier in de heel hete oven en smullen maar! De zalm krijgt de smaak van een warm gerookte zalm en de kaas is nauwelijks te beschrijven.
Overheerlijk