Recept: Mosterd eieren met groene kruiden
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
6 eieren nr. 5
3 takjes peterselie
15 gr verse bieslook
1/2 tl tijm
1 el Zaanse mosterd
2 el mayonaise
zout
versgemalen zwarte peper
3 kerstomaatjes
3 takjes peterselie
15 gr verse bieslook
1/2 tl tijm
1 el Zaanse mosterd
2 el mayonaise
zout
versgemalen zwarte peper
3 kerstomaatjes
Bereidingswijze van het recept
Eieren in 10 minuten hard koken.
Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen.
Eieren pellen en in lengte halveren.
Dooiers eruit nemen en in keukenmachine pureren of dooiers in diep bord met vork fijnprakken.
In een kopje peterselie en helft van bieslook fijnknippen.
Fijngeknipte kruiden, tijm, mosterd en mayonaise door dooiermengsel roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Kerstomaatjes wassen en in vieren snijden.
Rest van de bieslook in stukjes van 2 cm knippen.
Eieren vullen volgens basisrecept.
Garneren met partje kerstomaat en bieslook.