Recept: Aardappel ansjovisschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 blikjes ansjovisfilets(á 46 gram)
3 uien
1 pak aardappelschijfjes(700 gram)
1 flesje kookroom light(250 ml)
2 eieren
3 theel.kruidengemak knoflook
1/2 potje bieslook(diepvries,á 50 gram)
500 gram broccoli
1 tomaat
3 uien
1 pak aardappelschijfjes(700 gram)
1 flesje kookroom light(250 ml)
2 eieren
3 theel.kruidengemak knoflook
1/2 potje bieslook(diepvries,á 50 gram)
500 gram broccoli
1 tomaat
Bereidingswijze van het recept
Oven op 200ºC voorverwarmen.
Uien pellen en in ringen snijden.
Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden.
Aardappels en ui in ovenschaal leggen.
Ansjovisstukjes erover verdelen.
Kookroom met eieren en knoflook loskloppen.
Bieslook,zout en peper erdoor scheppen.
Room over aardappels schenken.
Schotel in midden van oven in 20 minuten gaar en goudbruin laten worden.
Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden.
Broccoli in ca.
8 minuten beetgaar koken.
Tomaat schoonmaken en in blokjes snijden.
Broccoli afgieten en tomaatblokjes erdoor scheppen.
Aardappel-ansjovisschotel met broccoli serveren.