Recept: Gebakken aardappelblokjes met spekjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 ui
2 tomaten
25 gr boter
1 pak diepvries aardappelblokjes
100 gr magere achterhamblokjes
1 blik cocktailworstjes
zout
peper
3 el gesnipperde peterselie
2 tomaten
25 gr boter
1 pak diepvries aardappelblokjes
100 gr magere achterhamblokjes
1 blik cocktailworstjes
zout
peper
3 el gesnipperde peterselie
Bereidingswijze van het recept
Pel en snipper de ui.
Kruis de velletjes van de tomaten in, dompel ze enkele seconden in kokend water en trek de velletjes eraf.
Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit de boter in een wok of braadpan en bak de ui snippers 5 minuten.
Voeg de aardappelblokjes toe en roerbak ze in 5 minuten goudbruin.
Voeg de ham blokjes, de worstjes en de stukjes tomaat toe en laat die door en door warm worden.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi de peterselie erover.
Lekker met een salade.