Recept: Ham Kaastaart
Recept informatie
Bereidingstijd:
60 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
3 eieren
2 dl room culinair
peper
100 gr gegrilde achterham
6 stengels bleekselderij in dunne plakjes
3 el fijnghakte peterselie
50 gr geraspte belegen kaas
3 eieren
2 dl room culinair
peper
100 gr gegrilde achterham
6 stengels bleekselderij in dunne plakjes
3 el fijnghakte peterselie
50 gr geraspte belegen kaas
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Rol de ontdooide plakjes bladerdeeg dun uit en bekleed hiermee alleen de bodem van een ingevette taartvorm van 24cm.
Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.
Klop de eieren los met de room en peper.
Verdeel de ham, bleekselderij en peterselie over de bodem en schenk het eimengsel erover.
Strooi de kaas erover en bak de taart iets onder het midden van de oven, in 30 minuten gaar.