Recept: Paassalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 hardgekookte eieren
100 gr geraspte belegen kaas
2 el creme fraiche
2 el mayonaise
2 tl mosterd
2 el citroensap
1 el fijngesnipperde bieslook
zout
peper
100 gr geraspte belegen kaas
2 el creme fraiche
2 el mayonaise
2 tl mosterd
2 el citroensap
1 el fijngesnipperde bieslook
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes.
Meng het ei en de kaas in een kommetje door elkaar.
Roer een sausje van de mayonaise, de creme fraiche , de mosterd en wat citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Schep het sausje voorzichtig door het eikaasmengsel en strooi de bieslook er over.
Geef er geroosterd brood of roggebrood bij.