Recept: Heldere kervelsoep met oesterzwammen
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
150 gr oesterzwammen
2 kruidenbouillontabletten
15 gr verse kervel
Versgemalen zwarte peper
1 liter water
2 kruidenbouillontabletten
15 gr verse kervel
Versgemalen zwarte peper
1 liter water
Bereidingswijze van het recept
Breng in een pan 1 liter water aan de kook en veeg intussen de oesterzwammen met keukenpapier schoon en snijd ze in reepjes.
Verkruimel de bouillonblokjes boven het kokende water en laat de bouillon 3 minuten doorkoken voeg dan de oesterzwammen aan de bouillon toe en laat de soep onafgedekt nog 3 minuten doorkoken.
Knip boven een kopje de kervel fijn.
Breng de soep op smaak met peper en roer er de kervel door.
Schep de soep in vier diepe borden.