Recept: Gevulde flensjes met notenijs
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
6 flensjes van 20 cm doorsnee
6 bolletjes notenijs
6 lange heel dunne reepjes sinaasappelschil
Takjes witte bessen
Poedersuiker
1 blikje perziken op lichte siroop van 415 gr
6 bolletjes notenijs
6 lange heel dunne reepjes sinaasappelschil
Takjes witte bessen
Poedersuiker
1 blikje perziken op lichte siroop van 415 gr
Bereidingswijze van het recept
Leg in elk flensje een bolletje ijs en vouw de flensjes als een buideltje dicht en bind ze met een sinaasappelschilletje dicht.
Leg nu de buideltjes op een mooie schaal en garneer met takjes witte bessen.
Stuif over de buideltjes en de bessen een waasje poedersuiker.
Pureer voor de saus de perziken met enkele eetlepels siroop en serveer de saus apart bij de buideltjes.