Recept: Worstebroodjes 1

Meer recepten in de categorie:

Snacks, Warm
Brood, Bakken3

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten wachttijd 115 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

350 gr wit brooddeeg
500 gr worstevlees
2 tl mosterd
100 gr fijngeraspte pittige kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. Maak het deeg, laat het rijzen en sla het in.

  2. Rol het gerezen deeg uit tot een lap van 20 X 50 cm en snijd het deeg in de lengte doormidden.

  3. Vorm van het vlees 2 lange worsten van 50 cm.

  4. Bestrijk het deeg met mosterd, strooi de helft van de kaas erover en leg op elke halve deeglap een lange worst.

  5. Vouw het deeg om de worst en rol het met de palmen van uw handen uit tot 45 cm.

  6. Snijd nu elke rol in 16 stukken en kerf ze aan de bovenkant in met een mes.

  7. Bestrooi ze met de resterende kaas.

  8. Plaats de broodjes op ingevette bakplaten en laat ze 30 minuten rijzen.

  9. Verwarm de oven nu voor op 220 graden C en bak ze 25 minuten.