Recept: Garnalen met kerrie tomaten saus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 ui
15 gr boter
2 tl milde kerriepoeder
125 ml gezeefde tomaten
125 ml visbouillon
125 ml zure room
zout
peper
125 gr garnalen
15 gr boter
2 tl milde kerriepoeder
125 ml gezeefde tomaten
125 ml visbouillon
125 ml zure room
zout
peper
125 gr garnalen
Bereidingswijze van het recept
Snipper de ui heel fijn en bak deze in de boter aan, maar niet bruin,haal de pan van het vuur en voeg de kerrie poeder toe.
Haal de pan even van het vuur, zodat alles even wat afkoelt voordat je kerriepoeder toevoegt, deze verbrandt snel.
Zet de pan weer op het vuur en bak de kerriepoeder voorzichtig mee.
Voeg de bouillon en gezeefde tomatenpuree toe en breng het geheel aan de kook.
Laat het geheel even zachtjes door pruttelen zodat de ui goed gaar wordt.
Dep de garnalen droog.
Voeg nu de zure room toe en maak indien nodig de saus op smaak met zout en peper.
Roer als laatste de garnalen door de saus.
Lekker bij gegrilde zalm of visspiesjes van de BBQ