Recept: Barbequesaus 2
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
1 pot mayonaise
1 fles tomatenketchup
1 potje champignons
1/2 potje augurken
1 potje kappertjes
2 el mango uit potje conimex
2 el paprikapoeder
2 tl kerriepoeder
1 tl knoflookpoeder
4 hard gekookte eieren
2 el whiskey
sap van 1/2 citroen
1 fles tomatenketchup
1 potje champignons
1/2 potje augurken
1 potje kappertjes
2 el mango uit potje conimex
2 el paprikapoeder
2 tl kerriepoeder
1 tl knoflookpoeder
4 hard gekookte eieren
2 el whiskey
sap van 1/2 citroen
Bereidingswijze van het recept
Kook de eieren.
Laat de champignons, de kappertjes, augurken en mango uitlekken.
Snij alles zeer fijn.
Meng in een kom de mayonaise, ketchup, whiskey en het sap van de citroen.
Roer er de rest van de fijn gesneden ingredienten door.
Je kan deze saus wel enkele weken bewaren in de koelkast in een glazen pot met deksel.