Recept: Banderillo s sauzen Knoflookmayonaise Aioli
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
Voor de Knoflookmayonaise Aioli
1 ei
mespuntje cayennepeper
1 el witte wijnazijn
2 tenen knoflook
1/2 tl zout
175 ml olijfolie
1 ei
mespuntje cayennepeper
1 el witte wijnazijn
2 tenen knoflook
1/2 tl zout
175 ml olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Breek het ei in een mixerkom, voeg de cayennepeper en de witte wijnazijn toe.
Klop tot het klaart.
Voeg de geperste tenen knoflook en het zout toe en mix.
Terwijl de mixer draait, giet je er heel langzaam 175 ml olijfolie bij totdat de olie op is en het mengsel licht en romig is.
Giet de aioli saus over de banderillo s.