Recept: Spicy Sweet Spinach Salad
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
Flinke berg gewassen en fijngescheurde spinazie
6 perziken in plakjes gesneden
1 harde Eosta mango geschild en in plakjes gesneden
Bosje lenteui gewassen en in ringetjes gesneden
200 gr Hollandse harde geitenkaas in kleine blokjes gesneden
1 bakje ongezouten cashewnoten fijngehakt
3 el oestersaus voor veganisten sojasaus
2 el Geurts sinaasappel marmelade
1/2 teentje knoflook uitgeperst
sambal
2 el water
6 perziken in plakjes gesneden
1 harde Eosta mango geschild en in plakjes gesneden
Bosje lenteui gewassen en in ringetjes gesneden
200 gr Hollandse harde geitenkaas in kleine blokjes gesneden
1 bakje ongezouten cashewnoten fijngehakt
3 el oestersaus voor veganisten sojasaus
2 el Geurts sinaasappel marmelade
1/2 teentje knoflook uitgeperst
sambal
2 el water
Bereidingswijze van het recept
Verdeel de spinazie over 4 borden, verdeel hier de plakjes perzik, de plakjes mango en de blokjes harde geitenkaas over.
Bak in een sauspannetje een beetje olie de knoflook kort aan, voeg de oestersaus of sojasaus met de marmelade en de sambal toe, meng goed met eetlepels water, laat even bubbelen met de bosui er in.
Giet over de salade en bestrooi met cashewnoten.