Recept: Frisse nazomersalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 krop IJsbergsla
2 Max Havelaar of Chiquita bananen
Geroosterde pijnboompitten
2 Eosta sinaasappelen
2 Tomaten
1 el mayonaise
2 el yoghurt
Bieslook
Kruidenzout
2 Max Havelaar of Chiquita bananen
Geroosterde pijnboompitten
2 Eosta sinaasappelen
2 Tomaten
1 el mayonaise
2 el yoghurt
Bieslook
Kruidenzout
Bereidingswijze van het recept
Was de ijsbergsalade en scheur het in kleine stukjes.
Snij de tomaten, bananen en sinaasappelen in partjes.
Maak van de mayonaise, de yoghurt, de bieslook en het kruidenzout een sausje en meng dit door de salade.
Strooi als laatste de pijnboompitten over de salade heen.
Direct opdienen.