Recept: Oosterse noedels
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
200 gr woknoedels
150 gr sperzieboontjes
100 gr tauge
2 eieren 4-granen eieren van Kwetters
oestersaus
wokolie
boemboe voor bami goreng
voor de groenteliefhebber paksoi
150 gr sperzieboontjes
100 gr tauge
2 eieren 4-granen eieren van Kwetters
oestersaus
wokolie
boemboe voor bami goreng
voor de groenteliefhebber paksoi
Bereidingswijze van het recept
Kluts de eieren en bak er een omelet van.
Snijd deze in reepjes.
Laat de wok heet worden met de wokolie.
Voeg hier de oestersaus en twee eetlepels bomboe aan toe.
Oestersaus hoeveelheid naar eigen smaak.
Roerbak de boontjes ongeveer 5 minuten mee.
Kook ondertussen de noedels, ongeveer 2 minuten.
Voeg de noedels aan de boontjes toe en doe er de eierreepjes bij.
Voeg op het einde de tauge nog een minuutje toe.
Vleesliefhebbers kunnen biologische scharrel kip toevoegen.
Marineer de kip dan eerst in een marinade van sojasaus, knoflook en gember.
Begin dan met het bakken van de kip en volg daarna het recept.