Recept: Gestoofde varkensschouder
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 90 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
600 gr biologische varkensschouder
Flinke scheut olijfolie
Peper
zout
verse rozemarijn
1 Glas Fair Trade Original La riojana torrontes biologische droge witte wijn
Bouillon vlees, groente of tuinkruiden naar keuze
Flinke scheut olijfolie
Peper
zout
verse rozemarijn
1 Glas Fair Trade Original La riojana torrontes biologische droge witte wijn
Bouillon vlees, groente of tuinkruiden naar keuze
Bereidingswijze van het recept
De varkensschouder inwrijven met peper, zout en rozemarijn.
Verhit in een braadpan olijfolie.
Olijfolie goed warm maken en de varkensschouder om en om bruin bakken.
Het geheel afblussen met de droge witte wijn.
Daarna de bouillon erbij gieten zodat het vlees net half onderstaat.
1 1/2 uur laten sudderen en een paar keer draaien.
Lekker bij bijvoorbeeld stamppot raapstelen.