Recept: Warm chocoladetaartje
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
90 gr couverture gesmolten Fair Trade biologische chocolade puur
90 gr gesmolten roomboter
2 Kwetters 4 granen ei
2 eidooier Kwetters 4 ganen ei
36 gr ruwe rietsuiker
36 gr bloem
90 gr gesmolten roomboter
2 Kwetters 4 granen ei
2 eidooier Kwetters 4 ganen ei
36 gr ruwe rietsuiker
36 gr bloem
Bereidingswijze van het recept
Eieren, eidooier en suiker in de keukenmachine opkloppen en keukenmachine in de laagste stand zetten en de bloem erdoorheen mengen.
Gesmolten chocolade en gesmolten boter lauwwarm toevoegen aan de massa en de machine 3 minutenlangzaam laten doordraaien.
4 Vuurvaste kopjes goed inboteren en voor tweederde vullen met het mengsel.
Afbakken in voorverwarmde oven, op 180 graden C, tussen de 8 en 10 minuten.
Storten en direct serveren.