Recept: Warm chocoladetaartje

Meer recepten in de categorie:

Fairfood, Nagerechten

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

90 gr couverture gesmolten Fair Trade biologische chocolade puur
90 gr gesmolten roomboter
2 Kwetters 4 granen ei
2 eidooier Kwetters 4 ganen ei
36 gr ruwe rietsuiker
36 gr bloem

Bereidingswijze van het recept

  1. Eieren, eidooier en suiker in de keukenmachine opkloppen en keukenmachine in de laagste stand zetten en de bloem erdoorheen mengen.

  2. Gesmolten chocolade en gesmolten boter lauwwarm toevoegen aan de massa en de machine 3 minutenlangzaam laten doordraaien.

  3. 4 Vuurvaste kopjes goed inboteren en voor tweederde vullen met het mengsel.

  4. Afbakken in voorverwarmde oven, op 180 graden C, tussen de 8 en 10 minuten.

  5. Storten en direct serveren.