Recept: The gipsy shake
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
Perzik
Halve limoen
30 ml Perzik likeur
25 ml Citroen likeur
20 ml eerlijk suikerwater
Ijs
Halve limoen
30 ml Perzik likeur
25 ml Citroen likeur
20 ml eerlijk suikerwater
Ijs
Bereidingswijze van het recept
Maak eerst het suikerwater.
Kook een liter water en schenk deze uit over een kilo eerlijke van Gilse Ruwe Rietsuiker.
Roer net zolang totdat alle suiker is opgelost.
Laat het suikerwater afkoelen.
Schil en snijd de perzik en doe de stukjes in het glas.
Knijp een halve limoen uit en voeg het sap toe.
Vul het glas met crushed ijs en voeg daar de perzik likeur, citrooen likeur, en suikerwater aan toe.
En shaken.
Hoog glas vullen met ijs en de cocktail hierover uitschenken.
Garneer de cocktail met een limoentje en rietjes.